Bedrijfsyoga

Zakelijk gezien een uitstekende keuze om je werknemers wekelijks een yogales aan te bieden. Om binnen bedrijven de kwaliteit van het werk hoog en het concentratieniveau op peil te houden, is het belangrijk om de dag te onderbreken met korte ontspan- en oplaad momenten.

Uitstekende keuze

Zakelijk gezien een uitstekende keuze om je werknemers wekelijks een yogales aan te bieden. Om binnen bedrijven de kwaliteit van het werk hoog en het concentratieniveau op peil te houden, is het belangrijk om de dag te onderbreken met korte ontspan- en oplaad momenten. Bewussst bied zowel yin yoga als stoelyoga aan bij bedrijven. Yoga geeft rust in de kop en rust in je bedrijf die nodig is voor goed denkwerk en creativiteit. Even afstand nemen van de hectiek van de dag en tijd nemen voor ontspanning en rust werkt heel goed en maakt je medewerkers effectief. Ik kom langs op kantoor en verzorg een yogales en desgewenst stoelmassages.

Stoelyoga

Veel houdingen vanuit de yoga zijn te vertalen naar de stoel om zo spieren en gewrichten soepeler te maken en meer ontspanning te ervaren.

Stoelyoga is het uitvoeren van milde en toegankelijke houdingen op een stoel. Deze vorm van yoga is er op gericht om spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten, je bewustzijn te vergroten en je concentratie te verbeteren. Sommige houdingen zijn klein en minimaal en daardoor haalbaar voor iedereen. Door het regelmatig beoefenen van de houdingen zal je lichamelijke en geestelijke gezondheid merkbaar beter worden. Tijdens de korte sessie van 30 minuten ontspan je lichaam en geest. De sessie is vergelijkbaar met een powernap, zodat je vervolgens vol vernieuwde energie, inspiratie en ideeën je vergadering weer kunt voortzetten. Een zeer ontspannen en effectieve workshop dus!

Een stoelyoga les bestaat uit:

  • Onstpanningsoefeningen

  • Ademhalingsoefeningen

  • Rek en strekoefeningen

  • Versterkende oefeningen

  • Meditatie

BEST

Bewussst, Sisters in Shape en The Athlete Club hebben de handen ineen geslagen om met BEST de beste versie van jezelf te worden. Hoe gaat het met je? Best, een West-Friese uitspraak dat het goed met je gaat. Dat willen wij bereiken met deze samenwerking. Fysiek en mentaal fit. Gezondheid onder de aandacht brengen. Niet voor even, maar bewustwording voor elke dag. Voor werkgevers en werknemers om uitval op de werkvloer te voorkomen.

Van Sanne Melching of Denise Slikker van Sisters in Shape ontvangt de deelnemer een sessie fysieke inspanning. Krachttraining op jouw niveau. Michel of Monique de Vries gaan aan de slag met running/walking therapie. Tijdens het wandelen of hardlopen geven zij adviezen en inzichten om structuur in het bewegen aan te brengen. Alle instructeurs, tevens ervaringsdeskundigen, geven jou na afloop een rapport met daarin een vervolgadvies om positieve gezondheid aandacht te blijven geven. Een eventueel voedingsadvies kan daarbij worden toegevoegd.

Dit aanbod is voor werkgevers/werknemers. Het fysiek en mentaal fit blijven is juist in onzekere tijden waarin mensen veel thuiswerken en minder sociale contacten (kunnen) onderhouden zeer belangrijk. Een fit lijf, is een fitte geest en voorkomt uitval op de werkvloer.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.