Over mij

Over mij

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen; Mijn naam is Josette. Het is mijn missie om te inspireren op bewustzijn en het creëren van bewustzijn. Met als doel om mensen beter naar hun lichaam te leren luisteren, zodat het niet hoeft te schreeuwen. Meer Rust in de Kop brengen.

Uit de ratrace

Na zelf jarenlang in de commerciële en bancaire sector te hebben gewerkt en een roerig en druk leven te hebben, heb ik heel bewust het roer volledig omgegooid en ben ik gaan luisteren. Niet meer in de 6eversnelling, maar juist terugschakelen.

Wat voeg ik toe?

Ik stelde mezelf regelmatig de vraag: ‘Wat voeg ik toe voor iemand?’ Die vraag stellen is ‘m ook meteen beantwoorden. ‘Te weinig’. Ik wilde meer dan mijn werk in de ‘harde’ sector en het drukke leven. Meer diepgang in mijn leven. Een inspiratiebron zijn voor anderen; dat geeft mijzelf ook inspiratie.

Meer rust in de kop

Zo’n 15 jaar geleden begon ik zelf met yoga. Het bracht me rust en ontspanning. Ik ben toen een yoga opleiding gaan doen, puur voor mijn eigen verdieping. Tijdens die opleiding kwam ik erachter wat het mij bracht, maar ook mensen in mijn omgeving. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel biedt yoga zoveel voordelen. Dat is voor mij het punt geweest om mijn hart te volgen en te starten met lesgeven. Nu, een aantal jaar later, heb ik mij steeds meer verdiept in de YIN filosofie – YOUR INNER NATURE. Hierin speelt ook de ademhaling een grote rol. Daarnaast heb ik ook een opleiding tot stoelmasseur gevolgd, om ook de medewerkers op de werkvloer een stuk bewuster te maken. Kortom meer rust in de kop en meer ruimte in het lichaam, zodat je lekkerder in je vel zit.

Bewussst

Mijn doel is om vanuit Rust en Bewustzijn mensen inspireren, Bewussst dus!