Yoga

“Zonder bewustzijn tijdens de houdingen zouden de houdingen gymnastiek oefeningen zijn”

Wist je dat yoga meer is dan alleen de fysieke houdingen? En dat je er helemaal niet lenig voor hoeft te zijn?.

Yoga helpt je om meer uit je hoofd te komen en beter naar je lichaam te gaan luisteren. Zodat er steeds meer rust tussen de gedachten door ontstaat. Maar ook steeds meer ruimte en soepelheid in je lichaam.

Yin Yoga

Yin Sessie

Online Yoga

Yoga op locatie

Bedrijfsyoga

Wat vinden anderen er van?

Ik heb de Yin sessies als zeer prettig ervaren. Bij Josette had ik het gevoel echt mijzelf te kunnen zijn en heb ik mijn masker afgezet. Ik werd teruggebracht naar mijn eigen lichaam waardoor ik er nu ook beter naar kan luisteren. Dit heeft doen besluiten om Yoga ook in de toekomst te volgen.

Miranda

De online yogabibliotheek is een briljant idee. Ik kies telkens een les die op dat moment bij me past. Zelf vind ik de complete lessen het fijnst. Dan hoef ik tussendoor niet iets nieuws op te starten.

Annet

Josette heeft altijd fijne lessen met inspirerende muziek en spreuken. Elke les is daardoor een cadeautje voor lichaam en geest!

Jess

Josette is een aanrader! Zowel haar stoelmassages tijdens werktijd als yogalessen.

Rowy

Ik ben heel tevreden over de online aanpak van de psoas. Het is gemakkelijk te volgen en te doen omdat je alles heel rustig uitlegt, herhaald en er voldoende tijd aan spendeert. Ik ben nu een kleine 14 dagen bezig met de online les en heb duidelijke verbetering.

Katrien

Iedere donderdagavond avond voelt als een persoonlijk feestje.

Sophie

Na een uur yoga, werd de les afgerond. Iedereen was erg enthousiast, wat voel je veel verschil, wat heerlijk en wat zijn we lenig!

Mirjam

Wat doet dit veel met je lijf! Kleine pijntjes en stijfheden worden opgelost met oefeningen, welke worden gegeven in een rustige en fijne sfeer.

Fenna